• Telefoon +31 (0) 20 520 6570

Advocaat-stagiaire vastgoed

Ben jij een slimme en enthousiaste afgestudeerde meester in de rechten, die op zoek is naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving? Een omgeving waarin je veel kan leren, wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, op een ontspannen manier en met ruimte om vooral ook jezelf te zijn?

Dan past ons kantoor perfect bij jou.

Wie zijn wij?

Wij zijn een boetiek vastgoedkantoor. Wij richten ons op de commerciële vastgoedmarkt en adviseren en procederen op het gebied van het vastgoedrecht in brede zin (privaat- en publiekrecht). Daarbij kun je denken aan het juridisch adviseren van een projectontwikkelaar bij het bouwen van een nieuwe woonwijk, het procederen over een bestemmingsplan of het opstellen en uitonderhandelen van een huurovereenkomst voor een nieuwe supermarkt. Wij werken samen met gerenommeerde cliënten. Onze cliënten zijn nationaal- en internationaal opererende beleggers, projectontwikkelaars, aannemers, woningcoöperaties en de grotere gebruikers van vastgoed, die ons waarderen om onze specialistische kennis, pragmatische aanpak en betrokkenheid. Onze cultuur is informeel, open en no-nonsense.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde meester in de rechten, met belangstelling voor de vastgoedpraktijk, die van aanpakken weet. Je bent analytisch sterk, leergierig, ambitieus, je kan zelfstandig en gestructureerd werken en je bent sociaal sterk.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden je de kans om je in een hecht team te ontwikkelen tot een goede allround vastgoedadvocaat en mee te bouwen aan de uitbouw van onze praktijk én ons kantoor. Je wordt intensief, on the job, opgeleid door zeer ervaren vastgoedadvocaten, die specialist zijn op hun rechtsgebied. We vinden het belangrijk om elkaar op kantoor te ontmoeten, maar er is ook ruimte om thuis te werken.

We beginnen met een half jaar contract als juridisch medewerker. Na een positieve evaluatie door ons en door jou, kan je aan de slag als advocaat-stagiaire en met de beroepsopleiding starten.

Geïnteresseerd? Stuur dan vóór 1 december 2022 a.s. je CV én motivatiebrief naar werkenbij@aim-advocaten.nl. Bij vragen, neem contact met ons op (Marlies Sloot – 06 5200 5905).

 

 

Comments are closed.