• Telefoon +31 (0) 20 520 6570

Advocaat-medewerker vastgoed 

Ben jij ambitieus en op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving? Haal jij graag het beste uit jezelf, maar wel op een ontspannen manier, met ruimte voor een goede work-life-balance?

Dan past ons kantoor perfect bij jou.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, niche vastgoedkantoor. Wij richten ons op de commerciële vastgoedmarkt en adviseren en procederen op het gebied van het vastgoedrecht in brede zin (privaat- en publiekrecht). Daarbij kun je denken aan het adviseren over de herontwikkeling van een winkelcentrum procederen over een bestemmingsplan of het begeleiden van een procedure over huurprijsvermindering in verband met corona. Wij werken samen met gerenommeerde cliënten. Onze cliënten zijn nationaal- en internationaal opererende beleggers, projectontwikkelaars, aannemers, woningcoöperaties en de grotere gebruikers van vastgoed, die ons waarderen om onze specialistische kennis, pragmatische aanpak en betrokkenheid. Onze cultuur is open en no-nonsense.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een inhoudelijk sterke, zelfbewuste advocaat-medewerker, die van aanpakken houdt en zelfstandig kan werken. Je hebt tenminste 3 jaar ervaring opgedaan in de commerciële advocatuur, je hebt de beroepsopleiding met goed gevolg afgerond en bent een advocaat in hart en nieren. Je vindt het leuk om je te verdiepen in juridisch lastige vraagstukken, je kunt gestructureerd en onder tijdsdruk werken en je bent sociaal sterk.

 

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden je de kans om je in een hecht team verder te ontwikkelen tot een top vastgoedadvocaat en mee te bouwen aan de uitbouw van onze praktijk én ons kantoor. Er is alle ruimte om met elkaar te sparren, eigen initiatief te nemen en je verder te specialiseren. De sfeer is informeel. Bij ons kan jij jezelf zijn. Goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan uiterlijk 1 mei a.s. jouw CV én motivatiebrief naar werkenbij@aim-advocaten.nl. Bij vragen, neem contact met ons op (Marlies Sloot – 06 5200 5905).

Comments are closed.